Het Nestje Baby Spa

waar de focus op het 'verbinden' ligt
Een massage in een feeërieke setting in combinatie met gewichtloos dobberen in aangenaam, warm water bezorgt de baby een ultieme ontspanningservaring. Daar deze handelingen door de ouder(s) uitgevoerd worden, maakt dat hun band enorm versterkt wordt. Het is dus niet verrassend te noemen dat dit bijzonder aan te raden is voor het vergroten van de verbindingsband tussen ouder/kind, maar ook ongelofelijk doeltreffend is, mocht er sprake zijn van een een eventuele postnatale depressie bij de mama.

Geboren worden op zich is voor veel baby's reeds een stresserende ervaring geweest die ze nog steeds met zich meedragen en zich via huilbuien tot uiting brengt. Velen hebben last van reflux, krampjes door constipatie,... In dat geval is een aangepaste massage en/of floaten in heerlijk, warm water eveneens doeltreffend kalmerend.

Met een veilige drijfring om zijn/haar nek kan hij/zij gewichtloos op het water drijven in een speciaal wellness babybad. Door de combinatie van het warme water, de luchtbubbels en het aangepaste licht zullen de eerste tekenen van onrust al snel verminderen. In het water ervaart een baby eveneens dat vertrouwde, geborgen gevoel alsof hij/zij zich opnieuw in het vruchtwater van de baarmoeder bevindt.

Ik leer aan hoe een ontspanningsmassage gegeven kan worden.

Geen enkele baby is hetzelfde, om die reden verloopt ook elke sessie anders.

Elke sessie is individueel, geen andere gezinnen zijn aanwezig waardoor de beleving geheel afgestemd is op jullie noden en er geen stoorende elementen zijn. Na elke sessie plan ik voldoende tijd in om de ruimte en de gebruikte materialen opnieuw te desinfecteren.

Al het badlinnen is individueel en ook het badwater wordt na elke sessie volledig vervangen. Het bad zelf wordt voor het vullen met de geattesteerde producten gereinigd en ontsmet. Ik heb jarenlange, professionele ervaring met baby's en ben ook pedagogisch opgeleid. Mijn handelingen in mijn baby spa werden voor de opstart uitgebreid besproken en afgestemd in overleg met een pediater.

Beschikt over een attest levensreddend handelen

(erkend door K&G)

*

bijzonder hygiënische setting

*

Jarenlange, professionele ervaring met baby's

*​​​​​​​


Wie ben ik?

Hoogsensitiviteit

Baby Spa

Contact / afspraak maken

E-mail: info@hetnestje.be
GSM: 0499/349.459
Adres: Plaats 38 - 2460 Lichtaart

Gastenboek