Over mij

Wie ben ik

20211007_143434

Na een carrière als kleuterjuf richtte ik in 2008 kinderdagverblijf Het Elfennestje (Lichtaart) op waarvan ik de zakelijke leiding in 2017 overgedragen heb.

Ik ben me, sinds mijn afstuderen, steeds blijven vastbijten in alles wat met pedagogie en sensitiviteit en te maken heeft. Verschillende opleidingen en bijscholingen werden dan ook gevolgd. In 2016 kreeg ik de kans om een opleiding bij Dr. Prof. Elke Van Hoof te volgen en sindsdien mag ik me met trots een erkend HSP Professional noemen.

Hierbij specialiseerde ik me in gevoelige baby’s, peuters & kleuters.

Als doorleefd ervaringsdeskundige leg ik ouders van een (hoog)sensitief kind op een begrijpelijke manier uit hoe dit zich uit in de hersenen en welke gedragingen hiermee gepaard gaan.

De combinatie van de door mij gevolgde studies, mijn jarenlange professionele ervaringen én mijn persoonlijke interpretatie als ervaringsdeskundige, maakt dat ik doeltreffende tips en tricks kan aanbieden, op maat van elke baby/peuter/kleuter op zich.

Op deze manier krijg je als ouder specifieke handvatten om hiermee om te gaan. Dit resulteert telkens in een volledig unieke sessie op maat.

Net die specifieke aandacht, dát voel je…

Liefs, Ine
Kom eens langs
In mijn warm nest

Contacteer ons via onderstaande knop.

21 April ‘23

Het leven is een aaneenschakeling van kansen, keuzes, van komen en van gaan.

Vorig jaar kwam er totaal onverwacht een kans voorbij. Omdat ik niet geloof in toevalligheden besloot ik te springen. De keerzijde van de medaille is echter dat mijn leven opeens weer tegen 200km/h aan me voorbijraast.

Om die reden heb ik, met pijn in het hart, besloten om afscheid te nemen van Het Nestje. Het is dus niet meer mogelijk om cadeaukaarten aan te kopen. Uiteraard mogen al diegenen die in het bezit zijn van een cadeaukaart nog wel van hun badje/massage kunnen komen genieten. Contacteer me via info@hetnestje.be en dan kijken we wat mogelijk is. Wat heb ik genoten van de afgelopen periode. De vele badjes die gevuld werden, de gezinnen die ik heb mogen verwelkomen, de boeiende gesprekken die ik heb mogen voeren…

Cadeaukaarten kunnen nog ingewisseld worden tot eind september 2023 (hou rekening met de geadviseerde babyleeftijd van 8 maanden). Heb je een sessie cadeau gedaan (én is de bon nog geldig), gelieve hen hiervan dan even op de hoogte te brengen aub.

Bedankt voor alles!
Veel liefs,

 ❤ Ine