Over mij

Wie ben ik

20211007_143434

Na een carrière als kleuterjuf richtte ik in 2008 kinderdagverblijf Het Elfennestje (Lichtaart) op waarvan ik de zakelijke leiding in 2017 overgedragen heb.

Ik ben me, sinds mijn afstuderen, steeds blijven vastbijten in alles wat met pedagogie en sensitiviteit en te maken heeft. Verschillende opleidingen en bijscholingen werden dan ook gevolgd. In 2016 kreeg ik de kans om een opleiding bij Dr. Prof. Elke Van Hoof te volgen en sindsdien mag ik me met trots een erkend HSP Professional noemen.

Hierbij specialiseerde ik me in gevoelige baby’s, peuters & kleuters.

Als doorleefd ervaringsdeskundige leg ik ouders van een (hoog)sensitief kind op een begrijpelijke manier uit hoe dit zich uit in de hersenen en welke gedragingen hiermee gepaard gaan.

De combinatie van de door mij gevolgde studies, mijn jarenlange professionele ervaringen én mijn persoonlijke interpretatie als ervaringsdeskundige, maakt dat ik doeltreffende tips en tricks kan aanbieden, op maat van elke baby/peuter/kleuter op zich.

Op deze manier krijg je als ouder specifieke handvatten om hiermee om te gaan. Dit resulteert telkens in een volledig unieke sessie op maat.

Net die specifieke aandacht, dát voel je…

Liefs, Ine
Kom eens langs
in mijn warm nestje

Via onderstaande knop kan je je afspraak rechtstreeks boeken. Stuur mij gerust een berichtje via e-mail, SMS of WhatsApp als je niet meteen een slot vindt dat je past. Samen vinden we zonder twijfel een geschikt moment.