Welkom

Ik ben Ine, van jong af aan was het duidelijk dat het werken met en voor mensen het hoofddoel zou worden in mijn volwassen leven. Op mijn pad ben ik heel wat hindernissen tegengekomen: pijnlijke, maar ook dankbare leermomenten die er mede voor gezorgd hebben dat ik naast mijn nodige diploma's, aanvullende opleidingen en boekenwijsheid een doorleefde ervaringsdeskundige  geworden ben. 

Ondanks het feit dat ik een kleuterjuf was, volgde ik een bijkomende opleiding tot begeleidster in de kinderopvang. Vervolgens richtte ik in 2008 kinderdagverblijf 'Het Elfennestje' op: een crèche die ondertussen uitgegroeid is tot een mooie zaak waar dagdagelijks 48 kinderen opgevangen worden en zes multi-getalenteerde kinderverzorgsters tewerkgesteld worden. Mijn ex-man staat er nu aan het roer, al ben ik nog steeds verantwoordelijk voor de rondleidingen en de inschrijvingen van nieuwe gezinnen.

Altijd gebeten geweest te zijn door alles wat met pedagogie en psychologie te maken had, schoolde ik me in 2016 bij tot HSP Professional aan de V.U.B. o.l.v. Prof. Dr. Elke Van Hoof. Vanaf toen werd ook Het Nestje, een begeleidingsplek voor hoogsensitieve personen een feit: een plek waar ik zowel volwassenen en kinderen leer omgaan met hun sensitieve ik zonder daarbij van de wereld te vervreemden.

Ouders die vastlopen in hun opvoedingspatronen klopten eveneens bij me aan voor doeltreffende tips en tricks. Ook ouders met een huilbaby vonden hun weg naar me... van daaruit ben ik op zoek gegaan naar bijkomende begeleidingsmogelijkheden. Ik schoolde me bij tot relaxatietherapeute, volgde een diepgaande cursus babymassage én richtte mijn eigen baby spa op. Niet vanuit de visie van een wellnessplek, wel vanuit de positieve voordelen die hydrotherapie en massages hebben op emotioneel én fysiek vlak bij élke baby.

Iedereen die bij me in begeleiding komt kan rekenen op een persoonlijke en unieke aanpak. Net dat aspect voél je ... .


Een warm welkom bij mij,

voel je thuiskomen in Het Nestje, van waaruit je krachtvol uitvliegen kan

.

Liefs,

Ine